patience passion persistence

14494836_1408285339185806_1419910992510413012_n Nog net geen 42 jaar oud, maar vol in het leven. Ik kan genieten van de kleine dingen, een bloemtje hier een beestje daar, de zonsopgang en ondergang maken mij intens gelukkig.

Ik ben positief ingesteld en zie altijd een kans om te helpen, ben gewoon een zorgzaam persoon.

Als je aan mijn vrienden zou vragen wie ik ben dan zullen ze je vooral vertellen dat ik een gepassioneerd en enthousiast persoon ben en graag voor iedereen zorg.

Ik ben iemand op wie je kan bouwen. Ik investeer veel in de mensen om wie ik geef, zonder verwachtingen.  Ik geloof dat deze energie vanzelf terug komt in wat voor vorm dan ook.  Voor mij is rechtvaardigheid belangrijk en ik kom daar graag voor op. Zo maak ik een begin aan een betere wereld 🙂

Ik houd van organiseren, de spin in het web zijn en ben graag in controle. Ik ben creatief, maar vooral een verbeteraar. Geef mij geen leeg blad, want mij inspireer je meer door bestaande processen te laten perfectioneren en aan te vullen met mijn visie.

Simpel en transparant, dat zijn de meeste dingen niet. Mijn kracht zit in het complexe uit te kleden naar de essentie, de basis. Die vaak heel simpel is. Vanuit daar weer opbouwen, maar het wel simpel houden.

Ik bekijk alles als een proces. De stappen, keuzes, alles wat er op de route ligt. Eigenlijk heeft alles een proces, of dat nu het inrichten van goed klantcontact is of het bakken van een taart.

Doordat ik de stappen van dichtbij bekijk en ook de plek in het grote geheel, zie ik snel waar zaken verbeterd kunnen worden en bij kunnen dragen aan de doelstellingen op hoog niveau.

Ik ben graag werkzaam in de klantcontactbranche. De dynamiek van klantcontact boeit mij nog iedere dag en vooral wat de onderliggende drijfveren zijn.

Door mijn ervaring, 16 jaar in de klantcontactbranche, heb ik veel expertise over de weg die klanten afleggen gedurende de relatie met hun dienstverlener. De “Customer Journey”.

Mede door mijn achtergrond en mijn vrijwilligerswerk in de sportwereld ben ik zeer ambitieus, energiek en sterk resultaatgericht.

Ik leg de lat hoog voor mezelf, maar verwacht dit ook van de mensen om mij heen.

Mijn lijfspreuk is: ‘Doe nuttig, wees gemotiveerd en inspireer anderen te volgen ‘.
In plaats van te vertellen hoe het anders moet, laat ik liever zien hoe het anders kan zodat ik anderen kan inspireren zelf te streven naar verbetering. Dit geeft ook meer draagvlak voor de nodige veranderingen.

Naar mijn omgeving ben ik betrokken, open en eerlijk. Met mijn inlevingsvermogen en visie ben ik in staat verbeteringen te realiseren en draagvlak te creëren.

Voeg daarbij mijn loyaliteit, gedrevenheid als mede mijn doorzettingsvermogen en een succesvolle samenwerking ligt in het verschiet. Of dat nu in werk is of in mijn bezigheden buiten werk.